به گزارش هاتف سیستان و بلوچستان، میرحسینی در کارگروه گردشگری استان افزود: تلاشها برای افزایش انگیزه سفر به استان است و فعالیتهای بسیاری از این قبیل برای جذب گردشگر در سیستان و بلوچستان انجام شده است.
وی افزود: باید با همکاری مردم، دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی، گردشگری از حالت پیشه وری در استان به حالت نوین تبدیل شود.
میرحسینی تاکید کرد: رسانهها با معرفی ویژگیهای مثبت سیستان و بلوچستان نقش مهمی در جذب سرمایه و تغییر نگاه نسبت به استان ایفا میکنند، زیرا یکی از حقوق مردم اشتغال است که با تبلیغات منفی، سرمایه گذاران کمتری به سرمایه گذاری در استان می پردازند و اشتغال جوانان کاهش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: فرهنگ محصول گردشگری استان است و سیستان و بلوچستان به عنوان دروازه ورودی ایران میتواند موجب توسعه و تحول استان و با ایفای نقش در مقیاس ملی نیز عامل توسعه اقتصادی در ایران باشد.
وی با بیان این که گردشگران خارجی حضور در میان مردم و اقامت در واحدهای بوم گردی را به اقامت در هتلهای چند ستاره ترجیح میدهند، گفت: در سال گردشگری سیستان و بلوچستان، اقامت در واحدهای بوم گردی با هدف ارزان سازی سفر و نشان دادن فرهنگ مهمان نوازی با شعار «هرچقدر خواستید بپردازید» انجام میشود.
گردشگری دریایی؛ ظرفیت جدید گردشگری در سیستان و بلوچستان
معاون گردشگری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: ظرفیت جدید گردشگری در سیستان و بلوچستان، گردشگری دریایی است.
لینک کوتاه : https://hatefsistanandbaluchestan.ir/?p=15675
- ارسال توسط : 1011