• امروز : دوشنبه - ۶ بهمن - ۱۳۹۹
  • برابر با : 12 - جماد ثاني - 1442
  • برابر با : Monday - 25 January - 2021
3

سیستان و بلوچستان میزبان جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری

  • کد خبر : 16018
  • 23 بهمن 1396 - 10:11
سیستان و بلوچستان میزبان جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: جشنواره گردشگری سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری ۹الی ۱۲اسفند ماه در زاهدان برگزار می‌شود.

به گزارش هاتف سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی تنوع فرهنگی و قومی در نقاط مختلف استان را عمل مهم برای جذب گردشگر دانست و افزود: غذای محلی نیز به همین تناسب از تنوع ویژه ای در سیستان و بلوچستان برخوردار می باشد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: امروزه در سفره گردشگری غذای محلی ارزش ویژه ای یافته است و ما با مفهوم جدید گردشگری غذا مواجه هستیم که بعد از موضوع اسکان، دومین اولویت را در طراحی بسته های سفر به خود اختصاص داده است.

این مسئول ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از آیین ها، آداب، سنت‌ها و رسوم رفته‌رفته در حال فراموشی هستند با برگزاری اینگونه جشنواره ها از نشستن غبار فراموشی بر میراث ماندگارمان جلوگیری خواهد شد و راهی برای آشنایی با خوراک اقوام ایجاد می شود.

وی گفت: پخش زنده موسیقی محلی و استفاده از لباس‌های سنتی شرکت‌کنندگان و غرفه‌داران در کنار اهداف فرهنگی و آموزشی مانند برگزاری رایگان کلاس‌های آشپزی، بیان ویژگی های غذا، پیش غذاها و دسرهای مختلف نیز از دیگر بخش‌های جذاب و پرطرفدار این جشنواره  می باشد.

میرحسینی بیان کرد: شرایطی را ایجاد خواهیم کرد تا اقوام مختلف از استانهای کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان خوراک‌های بومی، نان‌های محلی، پیش‌غذاها و نوشیدنی‌ها، میان‌وعده‌ها و شیرینی‌های ویژه فرهنگ خود را در معرض دید علاقه‌مندان قرار ‌دهند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به اینکه استفاده از وسایل و ظروف سنتی و دست‌ساز برای آشپزی و ارائه غذا به تدریج در حال منسوخ شدن است در این جشنواره فرصتی برای جوانان کم سن و سال‌تر  ایجاد شده تا با شرایط پخت غذا که در قدیم از آن‌ها بهره می‌برده‌اند، آشنا شوند.

این مسئول ادامه داد: برگزاری این جشنواره در برندسازی و شناسنامه دار شدن غذاهای محلی و معرفی ظرفیت های گردشگری سیستان و بلوچستان تاثیر زیادی خواهد داشت.

وی گفت: در تلاش هستیم تا با توجه به هم‌مرزبودن و همسایگی و اشتراکاتی که با کشورهای افغانستان، پاکستان، عمان و هندوستان داریم امکان عرضه غذای محلی و سوغات این کشورها به همراه اجرای موسیقی محلی آنان را فراهم آوریم.

میرحسینی تصریح کرد: انتخاب آشپز نمونه یکی دیگر از بخش‌های مهم جشنواره‌ غذا است که در روز پایانی جشنواره و با حضور هیات داوران مطرح ملی انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره با حضور استانهای یزد و کرمان در محل هتل جهانگردی زاهدان ۹ الی  ۱۲ بهمن ماه برگزار می شود.

لینک کوتاه : https://hatefsistanandbaluchestan.ir/?p=16018
  • ارسال توسط :

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.