مبین علی میر مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان در بازدید بازرس کل استان و مدیرکل دیوان محاسبات استان از دو بازارچه کوهک و جالق شهرستان سراوان، اظهار داشت: این استان بر اساس مصوبات هیئت دولت دارای ۱۳ بازارچه مصوب است که شش بازارچه در مرز مشترک با کشور افغانستان و هفت بازارچه در مرز مشترک با پاکستان قرار دارد.
وی افزود: تجارت مرزی یکی از شاخصهای اصلی برای ارتباط با کشورهای همجوار و همچنین تامین و بهبود معیشت مردم مرزنشین استان است.
مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این مبادلات و توسعه همکاری های اقتصادی با کشورهای همسایه افغانستان و پاکستان، بهبود صلح و ثبات در مناطق مرزنشین و همچنین توسعه زیرساخت ها در مناطق مرزی را به دنبال دارد.
میر تصریح کرد: توسعه بازارچه های مرزی در این استان با توجه به مرزی بودن آن، امتیاز مهم استان برای قرار گرفتن در مدار و ریل توسعه است.
وی بیان کرد: میزان صادرات کالا در ۱۰ ماهه سالجاری در بازارچه کوهک شهرستان سراوان، بیش از ۲۸۴ هزار تن و میزان صادرات از بازارچه جالق بیش از ۴۶ هزار تن بوده است.
مدیر بازارچه های مرزی استان افزود: محموله های صادراتی از این بازارچه ها شامل انواع لوازم ساختمانی نظیر کاشی و سرامیک، سیمان و میلگرد و انواع مواد شوینده از جمله پودر رختشویی، شامپو و صابون و مصنوعات پلاستیکی و فرش و مواد غذایی همچون آب میوه و رب گوجه فرنگی می باشد.